Klik hier voor het rooster


De lessen zijn toegankelijk voor onze leden en deelnemers met een rittenkaart (10 voor 79 euro of 20 voor 140 euro). Alle lessen gaan op reservering via de Sportivity app.

Als lid van Sento kan je ook deelnemen aan de groepslessen van ClubMarnix.

LesMills BodyPumpis ‘the fastest way to get into shape!’. Je traint met een halterstang en losse gewichten alle belangrijke spiergroepen. Door de vele herhalingen train je je uithoudingsvermogen, je toning wordt beter en je wordt natuurlijk sterker en fitter.
The Junglebody® is een functionele training, waarbij oefeningen uit dans, cardio, boxen en sculpting worden gecombineerd. Het resultaat is een intensieve vetverbranding die je lichaam vormt en een endorfine boost geeft!

Flow Yoga staat in het teken van een flow van verschillende houdingen (asana’s) op het ritme van je ademhaling. Het is een dynamische en inspannende vorm van yoga, maar er is ook aandacht voor geestelijke rust. De les is een combinatie van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie. De inhoud van de lessen varieert per keer.

Aquafitness is een workout met muziek in het warme Marnix zwembad, waarbij er intensieve en afwisselende oefeningen worden gedaan.

Essentrics is een effectieve toning workout. Dynamische stretches en soepele bewegingen geven een slank silhouet en meer energie.

BodyBalance is een mooie combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates. De bewegingen, houdingen en stretches worden gecombineerd met een rustige ademhaling en mooie muziek.

Zumba is een Latijns-Amerikaanse dance workout op swingende en opzwepende muziek. De salsa, merengue, samba en cumbia komen allemaal voorbij. Goed voor je conditie en enorm leuk om te doen!

Circuit HiiT is een uitdagende work-out om het beste uit jezelf te halen. Iedereen heeft zijn eigen station en samen met de trainer werken jullie op een speelse manier aan verbetering van je conditie in combinatie met krachttraining. Ieder op zijn eigen niveau.