Fysiotherapeut & osteopaat i.o.

Arjan Breeuwsma werd in 2008 aangenomen bij het Korps Mariniers waar hij verschillende posities bekleedde; onder andere bij de afdeling fysieke training en sport.

In maart 2021 besloot hij de overstap naar Sento Medical te maken.

De fikse blessure die hij opliep werd zijn motivatie om, naast zijn volledige baan bij het sportcentrum, de studie fysiotherapie te volgen bij THIM, de Internationale School voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Zijn kennis van en ervaring met de fysiek intensieve training van mariniers bleek van grote waarde toen hij bij het Korps Mariniers training en fysiotherapie met elkaar ging combineren.

Kenmerkend voor zijn aanpak is dat hij zijn cliënten helpt door hen te stimuleren, motiveren en kennis met hen te delen. Hij gelooft niet in een ‘one size fits all’ methode. Elk behandelplan is ontwikkeld voor een specifieke behoefte en uitdaging en houdt rekening met je lifestyle. Een plan bevat een zorgvuldig ontwikkelde balans tussen ‘hands on’ behandeling en ‘hand off’ oefeningen en training. Voorwaarde voor succes is dat training als leuk wordt ervaren. Revalidatie is altijd hard werken. Daarvoor moet je iets meer doen van wat je wel kunt en minder van wat klachten veroorzaakt. Bij zijn holistische aanpak -waarbij hij niet alleen naar de fysieke maar ook mentale uitdagingen kijkt- stelt hij de mens centraal in zijn behandelplan en helpt hij hen bij het ontwikkelen van een sterke mindset. Samen met zijn cliënten bespreekt hij wat nodig is om met elkaar voor de missie te slagen.

Als dit verhaal je aanspreekt stuur dan een mailtje naar arjan@sento.nl

Opleiding
Fysiotherapeut, Internationale School voor Fysiotherapie THIM
Tactical training systems (EXOS)

Op dit moment in opleiding tot
Osteopaat (IAO)