Wil je graag je conditie verbeteren, afvallen, fitter worden, of gewoon plezier beleven aan bewegen, kom dan sporten bij Sento Spa en Healthclub Amsterdam. Een team van deskundige fitnessinstructeurs staat voor je klaar om je te motiveren en persoonlijk te begeleiden.

Onze Healthclub is uitgerust met moderne kracht- en cardioapparatuur van ‘Life Fitness’. Wij werken met de nieuwste trainingsmethodes zoals functioneel trainen en wij bieden naast de fitness ook wekelijks 25 groepslessen aan, waaronder; diverse Les Mills lessen, Essentrics en Aqua fitness. Wil je naast je training in de fitness ook een paar baantjes zwemmen? Ook dat is bij een lidmaatschap inbegrepen.

Tijdens de periode waarin we gesloten zijn in verband met het bestrijden van het Corona virus geven we onze leden 1-op-1 virtual coaching, lenen we materialen uit en bieden we via ons persoonlijk mailcontact on demand lessen en live stream lessen aan. Ook zijn we gestart met small group outdoor training op het terras. Voor meer info mail naar info@sento.nl.

Op onze Sento Spa & Health Club Facebook pagina kun je deze live stream lessen volgen, ons programma is:

Programma 1-6 juni

Maandag 12.30u Sento Booty door Jovana 45 min.

Dinsdag 19.30u Body Attack door Arthur 60 min.

Woensdag 12.30u Sento Strength and Cardio door Arthur 60 min.

Donderdag 18.00u Sento Aerobics door Jovana 45 min.

Zaterdag 10.00u Sento Booty door Jovana en Nadia 45 min.
Zaterdag 11.30u Sento Flow door Arthur 60 min.

 

Deze work-outs zijn zo samengesteld dat je geen gewichten nodig hebt.

Zorg dat je erbij bent, deze lessen worden via de Facebookpagina van Sento Spa & Health Club gegeven!