Gemiddeld afslank resultaat bij mannen 4 tot 6 kg en bij vrouwen 2 tot 4 kg.

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet, het is een 10-daagse training gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling. Door de combinatie van sporten en vasten, komt er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen!

Het aantal kilo’s dat je tijdens de kuur kwijtraakt is al een prachtig resultaat, toch wordt de echte winst pas behaald na de sportvastenkuur. Doordat je meer gezonde calorieën binnenkrijgt en met 2 tot 3 keer per week 30 minuten training je lichaam in de vetverbranding houdt, val je stap voor stap steeds verder af. Sportvasten zorgt als een van de weinige methoden dat ook de behoefte aan snoepen en onnodig tussendoor eten verminderd.  

Onder begeleiding van een gediplomeerd sportvastencoach van Sento wordt een sportvastentraject op maat samengesteld. Door deze persoonlijke begeleiding ben je ervan verzekerd dat je goed voorbereid bent, de kuur correct uitvoert en weet hoe je ook op lange termijn maximale resultaten kunt bereiken.