Ben je op zoek naar een goede manier om aan te komen, af te vallen of een betere balans te vinden in je voedingspatroon? Manouk van Nouk’s Nutrition wil je hier graag bij helpen.

Het belangrijkste doel is om een balans in voeding te vinden voor jou. Samen kijken we naar waar het probleem of wat het doel is op het gebied van voeding. Zo kan ik je helpen een gezonde balans en levensstijl te vinden en behouden zodat de resultaten blijvend zijn.

Eerst kijken we samen naar je huidige eetpatroon en je doel zodat we daar aanpassingen in kunnen maken. Ik vind het belangrijk dat het een levenstijlverandering is en geen ''dieet". Wat ik hier mee bedoel is dat we jouw eetgewoontes aanpassen zodat je kunt blijven genieten van eten maar ook je doel kunt bereiken. Daarom zal ik je vragen om een eetdagboek bij te houden. Op basis hiervan maak ik een persoonlijk plan voor jou en wordt je je meer bewust van je voedingspatroon.

Met mijn kennis, niet alleen door mijn studie als voedingsdeskundige, maar ook mijn eigen ervaring in de fitnessbranche, kan ik jou goed helpen om je doel te bereiken.

Wil je meer informatie of een intake-gesprek inplannen, neem dan contact met mij op via manoukvink@hotmail.com.

Manouk

Nouk's Nutrition