Zelf online EEN afspraak inplannen

Corona Update! Geleidelijke opschaling fysiotherapie per 4 mei 2020

De mogelijkheden voor fysiotherapeutische behandelingen worden op een verantwoorde manier uitgebreid. Met een aantal maatregelen kan fysiotherapie veilig worden uitgevoerd binnen de anderhalve meter samenleving.

Behandeling kan plaatsvinden onder een aantal voorwaarden. Bij voorkeur 'op afstand' middels e-consult of bij Sento Medical op de praktijk. In overleg met je fysiotherapeut beslissen we samen wat de beste optie is voor jou. 

De behandeling in de praktijk
Als je naar Sento komt voor een behandeling, zijn er een aantal zaken anders dan voorheen. De inrichting van Sento is aangepast, zodat we minimaal anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden. We gebruiken, waar nodig, persoonlijke beschermingsmiddelen. We zorgen dat er een minimaal aantal mensen tegelijkertijd in de praktijk aanwezig is en desinfecteren de ruimte na een behandeling.

Wat verwachten wij van je

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk.
  • Druk op de deurbel van Sento op de begane grond aan het Marnixplein. Een medewerker van Sento haalt je op en brengt je naar de wachtkamer. 
  • Bij binnenkomst desinfecteert je je handen, dit staat bij binnenkomst in de wachtruimte.
  • Neem een groot badlaken/hoeslaken mee voor op de behandeltafel.
  • Maak na gebruik van fitness-apparaten de aangeraakte oppervlakken schoon met desinfectie middel. 
  • Houd meer dan 1,5 meter afstand  tot andere patiënten en onze medewerkers binnen Sento. 
  • De kleedkamers zijn buiten gebruik, dus als je gaat trainen met je fysio graag omgekleed naar onze praktijk komen.
  • Maakt u thuis nog gebruik van het toilet, zodat bij ons de toiletten minimaal worden gebruikt. 

Wij zijn blij dat we weer op een verantwoorde manier voor je klaar kunnen staan in de praktijk. Wil je graag een afspraak inplannen bel dan naar 020-3301444 of stuur een mail naar robert@sento.nl

Wil je graag lezen welke maatregelen wij nemen vanwege COVID-19? Klik dan hier

Videoconsult
Wat kunnen we je aanbieden via video consult?
- Intake gesprek
- Adviezen mbt je klachten
- Een op maat samengesteld oefenprogramma voor thuis

Ben je op dit moment niet in behandeling bij ons dan kan je ook een afspraak maken middels de "zelf online een afspraak inplannen" button boven aan de pagina. Je kan dan zelf kiezen bij wie en wanneer je wil komen.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Centrum? Dan kan fysiotherapiepraktijk Sento Medical je verder helpen. We bevinden ons op het Marnixplein en zijn gevestigd in Sento Spa and Health Club. De fysiotherapeuten van Sento Medical hebben verschillende specialisaties, ook wel verbijzonderheden genoemd. Als fysiotherapeut in Amsterdam kunnen wij jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het bewegingsapparaat. Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Je kunt dan ook zonder verwijsbrief van je huisarts of specialist bij deze Amsterdamse fysio's terecht.

Wat heeft fysiotherapiepraktijk Sento Medical jou allemaal te bieden:
Manuele therapie 
Craniofaciale therapie (CRAFTA)

Echografie
Houdingstherapie
Arbeidsfysiotherapie
Dry needling
Sportfysiotherapie en revalidatie

Het doel van onze fysiotherapie is om jou zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren in je dagelijkse leven en/of om jou je sport weer te laten hervatten!

Pluspraktijk Sento Medical Amsterdam

Sento Medical is sinds 29 mei 2013 gecertificeerd als Plus praktijk voor de Achmea, Menzis en De Friesland.