Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief

Afspraak maken

Corona Update!

Wij zijn tot 1 juni 2020 nog wel open, maar alleen middels video consult! Wil je hier graag gebruik van maken? Stuur dan een email naar Robert@sento.nl of bel naar 0641293385, dan plannen we zsm een digitaal consult met je in.

Wat kunnen we je aanbieden via video consult?

- Intake gesprek
- Adviezen mbt je klachten
- Een op maat samengesteld oefenprogramma voor thuis 

Ben je op dit moment niet in behandeling bij ons dan kan je ook een afspraak maken middels de "afspraak maken" button boven aan de pagina. Je kan dan zelf kiezen bij wie en wanneer je wil komen.

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Amsterdam Centrum? Dan kan fysiotherapiepraktijk Sento Medical je verder helpen. We bevinden ons op het Marnixplein en zijn gevestigd in Sento Spa and Health Club. De fysiotherapeuten van Sento Medical hebben verschillende specialisaties, ook wel verbijzonderheden genoemd. Als fysiotherapeut in Amsterdam kunnen wij jou in bijna alle gevallen van dienst zijn als het gaat om klachten aan het bewegingsapparaat. Sento Medical is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Je kunt dan ook zonder verwijsbrief van je huisarts of specialist bij deze Amsterdamse fysio's terecht.

Wat heeft fysiotherapiepraktijk Sento Medical jou allemaal te bieden:
Manuele therapie 
Craniofaciale therapie (CRAFTA)

Echografie
Houdingstherapie
Arbeidsfysiotherapie
Dry needling
Sportfysiotherapie en revalidatie

Het doel van onze fysiotherapie is om jou zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren in je dagelijkse leven en/of om jou je sport weer te laten hervatten!

Pluspraktijk Sento Medical Amsterdam

Sento Medical is sinds 29 mei 2013 gecertificeerd als Plus praktijk voor de Achmea, Menzis en De Friesland.