Bij Sento bieden wij Geestelijke Heelkunde & Energetische therapie aan, wij werken daarvoor samen met Petri de la Croix.

Waarom schoning en herstel van het menselijk energiesysteem gewenst kan zijn legt Petri graag uit:

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.Ons energiesysteem is een zelforganiserend en zelfhelend ecosysteem. Maar soms is de balans dusdanig verstoord dat er hulp van buiten het systeem nodig is voor het terugbrengen en activeren van het eigen ecosysteem.Geestelijke Heelkunde staat voor schoning en herstel van het menselijk energiesysteem.In mijn praktijk repareer ik de geest, het menselijk energiesysteem in een-op-een sessies. De energieën die de basis voor je gezondheid vormen breng ik in balans.

Daarnaast geef ik de 2- en 3-jarige opleiding Geestelijke Heelkunde en Energy Coach Professional. Tevens richt ik mij op het organiseren van nascholing aan huisartsen ter bevordering van de bekendheid met complementaire geneeskunde.

Iedereen bestaat uit een netwerk van energieën, wat het lichaam tot een verfijnd, door energie gestuurd en bestuurd mechanisme maakt.

In de levens die we leiden worden we overspoeld door prikkels, gebeurtenissen en omstandigheden die onze energievelden beïnvloeden. Veel mensen hebben dan ook te maken met verstoringen in het energiesysteem, die allerlei klachten kunnen veroorzaken en de gronding (oplading en ontlading van het energiesysteem) verstoren.

Zonder gronding kan het menselijk energiesysteem niet in zijn potentiële kracht komen. De verstoringen in het energiesysteem worden op mentaal, emotioneel en fysiek niveau ervaren.

Geestelijke heelkunde gaat uit van het herstellen van het energiesysteem en de integratie ervan. Als Healer/Energy Coach benader ik fysieke, psychische en emotionele klachten vanuit het energieveld. Tijdens een healingsessie maak ik het hele energiesysteem schoon, waarbij duidelijk wordt wat de oorzaak van de verstoring is. Opgeslagen en geblokkeerde energie, veroorzaakt door gebeurtenissen in het leven van een persoon die als traumatisch zijn ervaren, worden opgeruimd. Dit gebeurt energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek.

Na het oplossen van deze verstoringen, vraagt het fysieke lichaam om integratie en verwerking, zodat er een blijvende balans optreedt van lichaam en geest. Je voelt je direct een stuk beter en klachten verminderen of verdwijnen na één of meerdere sessies. Lichaam, geest en ziel zijn in balans en dat vertaalt zich in kracht, vitaliteit, optimale gezondheid en levensvreugde!

Opleiding: Geestelijke Heelkunde en Energy Coaching bij Heremitage Opleidingscentrum in Amersfoort/Doorn (Reading&Healing, Geestelijke Heelkunde Therapie, Energy Coaching Professional).

Medische- en Psychosociale Basiskennis bij De Energieschool in Den Bosch. Energetische Therapie bij instituut CAM (‘Complementary and Additive Medicine’). Meer informatie op: www.petridelacroix.nl of tel 0612395898