Sento is een exclusieve Spa and Healthclub met een bijzonder all inclusive concept. Als lid van Sento heb je recht op een uitgebreid trainingsprogramma, persoonlijk contact met je Fitnesscoach via onze Sento app, dagelijks zwemmen in het Marnixbad en keuze uit 25 fantastische groepslessen per week. Gebruik van een gezond ontbijtje, badjas, handdoeken, slippers en verzorgingsproducten zijn inclusief. Daarnaast kun je genieten van onze Spa en Beauty faciliteiten van Sento én Spa Zuiver. Wij bieden tevens personal training, voedingsadvies, professionele massages en fysiotherapie aan.

Bij Sento kun je kiezen uit verschillende lidmaatschapsvormen; naast het reguliere 12 maanden lidmaatschap, kun je kiezen voor 6 maanden of een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Maar ook een dag- of rittenkaart voor de Healthclub, de Spa of personal training behoort tot de mogelijkheden.

We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met Sento Spa and Healthclub in Amsterdam! Geheel vrijblijvend ontvang je een rondleiding in onze club en adviseren wij welke vorm van lidmaatschap het beste bij jou past.


Meer weten?

Wil jij meer informatie over Sento Spa and Health Club en de mogelijkheden? Vraag dan een  rondleiding aan en maak kennis met Sento!