Sento is een Health Club waar we proberen te streven naar een goede balans voor jouw gezondheid.

Omdat we tijdelijk gesloten zijn in verband met COVID19 bieden we op dit moment buitentrainingen

Back in Shape waarom zou je wachten tot 1 sept. Start now!!

2 maanden trainen voor €299*

• Intake Health check 
• 3x per week 45 min outdoor small group personal training (max 5) voor alle niveau's

• 2x persoonlijke voeding advies 30 min

We beschikken over 2 prachtige privé  terrassen op ons dakterras en aan de gracht.
Alle Covid-19 regels volgens de rijksoverheid worden strikt nageleefd.

Als je NU wilt beginnen met sporten stuur dan een berichtje naar info@sento.nl wij zullen dan snel een afspraak met je maken

* beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Je kunt ook kiezen voor een 10 visits kaart voor deze

 "Outdoor Small group Personal training"

De kosten hiervoor zijn €135 (3 maanden geldig)


Vanaf het moment waarop we weer open zijn starten we altijd met een Health Scan van 75 minuten en vervolgens stellen we een workout samen. Iedere 6 weken evalueer je met je fitness coach.

Samen proberen jullie een afwisselend en uitdagend programma op te stellen, in onze Sento app kun je je progressie volgen. Additioneel zijn de Personal trainingen.

Al onze leden hebben een Goldcard lidmaatschap. Dit lidmaatschap is inclusief uitgebreide begeleiding in de fitness, een Health Scan, 7 dagen per week zwemmen, yoga, onbeperkt spa gebruik, 6x toegang tot Spa Zuiver, 25 groepslessen per week (reserveren niet nodig), dagelijks een gezond ontbijtje, gebruik handdoeken, badjas en nog vele andere extra's.

Daarnaast biedt Sento Medical fysiotherapie en manuele therapie en kun je ook bij ons terecht voor acupunctuur, Madero therapie (anti cellulitis), massage, orthomoleculair arts gespecialiseerd in darmen, organic beauty behandelingen en healing.

Bij een 12 maanden lidmaatschap kun je je lidmaatschap  28 dagen bevriezen wanneer je niet in Amsterdam bent, hierdoor kan de looptijd in totaal 13 maanden zijn. Naast het reguliere 12-maanden lidmaatschap, kun je kiezen voor 3-maanden, 6-maanden of een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Ook een dag- of rittenkaart voor de Health Club, de Spa of personal training behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden speciale tarieven voor bedrijfs- en partnerlidmaatschappen.

Om ervoor te zorgen dat al onze leden het privilege kunnen genieten van voldoende "private space" is het aantal lidmaatschappen  dat wij aanbieden beperkt.

We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met Sento Spa and Health Club!

Geheel vrijblijvend ontvang je een rondleiding in onze club en adviseren wij welke vorm van lidmaatschap het beste bij jou past.

Meer weten?
Wil jij meer informatie over Sento Spa and Health Club en de mogelijkheden? Vraag dan een rondleiding aan en maak kennis met Sento!