Sento beschikt over diverse samenwerkingsverbanden;

A Piece of Health
De programma's van A Piece of Health zijn geschikt voor iedereen die wil leren een gezonder leven voor zichzelf te creeren. Een goede gezondheid, een sterk lichaam, een heldere geest en een gelukkig bestaan, dat is wat we allemaal graag willen. Veel mensen hebben echter geen idee waar ze moeten beginnen, of laten er telkens weer wat tussen komen.  
A Piece of Health heeft lifestyle veranderende programma’s ontwikkeld die je alles bieden wat je nodig hebt om een gezondere manier van leven voor jezelf te creëren. De programma’s zijn gebaseerd op 5 pilaren: Nutrition, Detoxification, Awareness, Exercise and Relaxation. Alles in het leven is met elkaar verbonden. Wij geloven dat als je echt een gezondere lifestyle wil, eentje die bij jou past, het belangrijk is te focussen op meer dan voeding en bewegen alleen.
Onze programma’s zijn niet alleen een fantastische wellness en trainingsretreat, ze geven je ook de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om die gezondere lifestyle te realiseren wanneer je weer thuis bent. 
Zie www.apieceofhealth.com

De Klininiek voor Esthetische Geneeskunde richt zich op het gelaat, hals, decolleté en de handen door middel van botox, fillers, IPL/OPL, fractionele laser, diep-infrarood en Obagi huidproducten. Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke gelaatstrekken staat centraal. Dit doen zij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Zie www.kveg.nl

Petri de la Croix Healing/Geestelijke heelkunde

 

Schoning en herstel van het menselijk energiesysteem

Iedereen bestaat uit een netwerk van energieën, wat het lichaam tot een verfijnd, door energie gestuurd en bestuurd mechanisme maakt.

In de levens die we leiden worden we overspoeld door prikkels, gebeurtenissen en omstandigheden die onze energievelden beïnvloeden. Veel mensen hebben dan ook te maken met verstoringen in het energiesysteem, die allerlei klachten kunnen veroorzaken en de gronding (oplading en ontlading van het energiesysteem) verstoren.

Zonder gronding kan het menselijk energiesysteem niet in zijn potentiële kracht komen. De verstoringen in het energiesysteem worden op mentaal, emotioneel en fysiek niveau ervaren.

Geestelijke heelkunde gaat uit van het herstellen van het energiesysteem en de integratie ervan. Als Healer/Energy Coach benader ik fysieke, psychische en emotionele klachten vanuit het energieveld. Tijdens een healingsessie maak ik het hele energiesysteem schoon, waarbij duidelijk wordt wat de oorzaak van de verstoring is. Opgeslagen en geblokkeerde energie, veroorzaakt door gebeurtenissen in het leven van een persoon die als traumatisch zijn ervaren, worden opgeruimd. Dit gebeurt energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek.

Na het oplossen van deze verstoringen, vraagt het fysieke lichaam om integratie en verwerking, zodat er een blijvende balans optreedt van lichaam en geest. Je voelt je direct een stuk beter en klachten verminderen of verdwijnen na één of meerdere sessies. Lichaam, geest en ziel zijn in balans en dat vertaalt zich in kracht, vitaliteit, optimale gezondheid en levensvreugde! Werkt ook fantastisch voor kinderen.

www.petridelacroix.nl