Binnen Sento word je niet alleen lichamelijk topfit, bij ons kun je ook werken aan je mentale balans en ontspanning en aan je concentratievermogen, productiviteit en stressbestendigheid. Werk met onze ervaren meditatie trainer aan meer gezondheid, energie, innerlijke balans, ontspanning, stressbestendigheid en een hogere productiviteit in je leven.

Healing meditatie door Petri de la Croix
Petri geeft een geleide meditatie waarbij een mooie schoonmaak van je energiesysteem plaats vindt met inzichten in je persoonlijke proces. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van energie, aura's en chakra's. Je kunt het gewoon ervaren.

Reserveren kan aan de front desk van Sento of tel 0203301444 of per mail naar info@petridelacroix.nl

Losse les €20 graag reserveren via info@sento.nl of 0203301444

Annuleringen 8 uur voor aanvang van de lessen kunnen wij kosteloos verwerken.

Wat is meditatie?

Mediteren is even rust vinden in een wereld vol prikkels en afleidingen. Het is het bewust scheppen van rust, balans en overzicht in jezelf, het creëren van een periodieke ‘mini-vakantie’. Met meditatie train je het vermogen om wanneer je maar wilt, even uit de achtbaan van het drukke leven te stappen zodat je in plaats van in het karretjes zit die over de rails raast, er naast gaat staan en het op een afstandje kan bekijken. Deze verandering van invalshoek verandert de gehele ervaring van wat er gebeurt.

Meditatie is niet het hoofd leegmaken, geen gedachten meer hebben of niets meer waarnemen. Het is het opzoeken van de rustige plek in jezelf waar er helderheid en balans is en je de dingen kunt overzien in plaats van dat je er door meegenomen wordt. Het oog van de orkaan vinden is waar onze lessen je mee naartoe nemen.

Meditatie is een concrete en wetenschappelijk goed onderbouwde training van de geest en erop gericht om te komen tot optimaal mentaal functioneren. Zo brengen we het ook binnen Sento Flow. Het doet voor je geest wat sporten voor het lichaam doet; het maakt het sterker, flexibeler en fitter.

Regelmatig mediteren zorgt voor een diepere vorm van ontspanning en optimaal mentaal functioneren. Geen overbodige luxe in de drukke maatschappij anno nu. Niet voor niets wordt het steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven (zoals bij Google, Apple en Twitter). Ook in de topsport (denk aan Kobe Bryant en Novak Djokovic) en bij de elite eenheden van het leger is het een vast onderdeel van de training om tot meer efficiënt functioneren en beter presteren onder druk te komen. Daarbij is het een uiterst effectieve methode beter om te gaan met stress en burn-out klachten te verminderen.

Deskundige begeleiding

Om een meditatie te begeleiden heb je niet veel ervaring nodig. Dat is wel een vereiste als je een kwalitatief goede meditatie wil leiden die je echt meeneemt naar de diepere lagen in jezelf. Bij Sento Flow staan er alleen mensen voor de groep die over veel ervaring beschikken.

Wil je ervaren wat meditatie voor jou kan doen? Meld je dan aan voor één van onze meditatie avonden!