Binnen Sento wordt je niet alleen lichamelijk topfit, bij ons kun je ook werken aan je mentale balans en ontspanning en aan je concentratievermogen, productiviteit en stressbestendigheid. Werk met onze ervaren meditatie trainer aan meer gezondheid, energie, innerlijke balans, ontspanning, stressbestendigheid en een hogere productiviteit in je leven.

Benieuwd wat meditatie voor jou kan doen? Kom er achter bij Sento!

Sento Meditation, meer dan alleen geleide meditatie

Elke dinsdagavond om 20.15u is er een geleide meditatiesessie in onze mooie Flow ruimte. Op deze avonden krijg je meer dan alleen een begeleide meditatie. Omdat leren mediteren niet altijd even gemakkelijk is, gaan we tijdens de sessies ook meer de diepte in ten aanzien van dit onderwerp. Met gerichte uitleg en het antwoord op jouw vragen verbeter je je meditatieskills en daarmee onderscheiden we ons van hoe meditatie op de meeste centra wordt aangeboden. Je bent meer dan welkom om aan te sluiten bij de meditatie sessie om direct meer innerlijke rust en helderheid te krijgen. Als je op zoek bent naar meer dan alleen een ‘ontspanningsparacetamol’ en structureel wil werken aan meer rust en balans, dan ben je bij ons dus aan het goede adres. Onder begeleiding van onze instructeur werk je in een groep aan je eigen doelstellingen en ontwikkeling.

Onze aanpak is concreet, toegankelijk en volledig afgestemd op de hedendaagse tijd en maatschappij. De trainingen zijn in principe in het Nederlands. Mochten er echter Engelstaligen aanwezig zijn, dan wordt de training en meditatie in het Engels gegeven.

Gun jezelf een uur om te investeren in jezelf en schrijf je in Ook als je nog nooit gemediteerd hebt zijn onze sessies iets voor jou!.

Sento leden hebben kosteloos recht op een aantal sessies (info hierover geven wij graag aan de frontdesk van Sento)

Nieuw! vanaf 6 feb 2019

Healing Meditatie door Petri de la Croix

Dit is een geleide meditatie waarbij een mooie schoonmaak van je energiesysteem plaats vindt met inzichten in je persoonlijke proces.( Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben van energie, aura's en chakra's) Je kunt het gewoon ervaren.

Reserveren kan aan de frontdesk van Sento of tel 0203301444 

per mail naar info@petridelacroix.nl of roel@sento.nl

Losse les €12,50, een 10-visitcard is €115,- (6 maanden geldig).

Annuleringen 8 uur voor aanvang van de lessen kunnen wij kosteloos verwerken.

Wat is meditatie?

Mediteren is even rust vinden in een wereld vol prikkels en afleidingen. Het is het bewust scheppen van rust, balans en overzicht in jezelf, het creëren van een periodieke ‘mini-vakantie’. Met meditatie train je het vermogen om wanneer je maar wilt, even uit de achtbaan van het drukke leven te stappen zodat je in plaats van in het karretjes zit die over de rails raast, er naast gaat staan en het op een afstandje kan bekijken. Deze verandering van invalshoek verandert de gehele ervaring van wat er gebeurt.

Meditatie is niet het hoofd leegmaken, geen gedachten meer hebben of niets meer waarnemen. Het is het opzoeken van de rustige plek in jezelf waar er helderheid en balans is en je de dingen kunt overzien in plaats van dat je er door meegenomen wordt. Het oog van de orkaan vinden is waar onze lessen je mee naartoe nemen.

Meditatie is een concrete en wetenschappelijk goed onderbouwde training van de geest en erop gericht om te komen tot optimaal mentaal functioneren. Zo brengen we het ook binnen Sento Flow. Het doet voor je geest wat sporten voor het lichaam doet; het maakt het sterker, flexibeler en fitter.

Regelmatig mediteren zorgt voor een diepere vorm van ontspanning en optimaal mentaal functioneren. Geen overbodige luxe in de drukke maatschappij anno nu. Niet voor niets wordt het steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven (zoals bij Google, Apple en Twitter). Ook in de topsport (denk aan Kobe Bryant en Novak Djokovic) en bij de elite eenheden van het leger is het een vast onderdeel van de training om tot meer efficiënt functioneren en beter presteren onder druk te komen. Daarbij is het een uiterst effectieve methode beter om te gaan met stress en burn-out klachten te verminderen.

Deskundige begeleiding

Om een meditatie te begeleiden heb je niet veel ervaring nodig. Dat is wel een vereiste als je een kwalitatief goede meditatie wil leiden die je echt meeneemt naar de diepere lagen in jezelf. Bij Sento Flow staan er alleen mensen voor de groep die over veel ervaring beschikken. Voor onze meditatie avonden zijn dat Roel en Petri.

Wil je ervaren wat meditatie voor jou kan doen? Meld je dan aan voor één van onze meditatie avond!

 

Date/time
Lesson
Teacher
sunday 20 january 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 21 january 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
tuesday 22 january 20.15u
Guided meditation
Roel Wilbers
sunday 27 january 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 28 january 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
tuesday 29 january 20.15u
Guided meditation
Roel Wilbers
sunday 3 february 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 4 february 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
wednesday 6 february 19.00u
Meditation Healing (Dutch)
Petri de la Croix
sunday 3 february 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 11 february 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
wednesday 13 february 19.00u
Meditation Healing (Dutch)
Petri de la Croix
sunday 17 february 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 18 february 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
wednesday 20 february 19.00u
Meditation Healing (Dutch)
Petri de la Croix
sunday 24 february 9.30u
Easy sunday morning yoga
Anne Kupper
monday 25 february 20.15u
Yin yoga
Anne Kupper
wednesday 27 february 19.00u
Meditation Healing (Dutch)
Petri de la Croix