RIA VAN LEEUWEN and SENTO FLOW

Yogadocent en Massagetherapeut

Yoga is puur en simpel. Ademen en bewegen. En toch brengt het lichamelijk en geestelijk een heleboel teweeg. Daar ligt voor mij de grootste aantrekkingskracht en is de voornaamste reden dat ik elke dag yoga beoefen. Zowel op als naast de mat.

Begonnen als (kinder) yogadocent in een tijd dat het nog onbekend en zeker niet trendy was. Van oorsprong ben ik Hatha en Anusara Yoga docent. En nu geef ik ook Yin Yoga. Anusara Yoga besteed veel aandacht aan je houding en is vrij precies. Yin yoga gaat meer om hoe je lichaam voelt in een houding en de stretch. De aandacht voor je lichaam en hoe je Yoga ervaart ipv hoe het eruit ziet is voor mij de grootste kracht van Yin yoga.

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij verschillenden yogadocenten, waaronder Jayendra, Shiva Rea, Marcel van de Vis en Anat Geiger van Yogagarden. Ik ben in India, Bali en Thailand geweest en ga regelmatig op reis voor studie, inspiratie of gewoon ervaring.

Mijn motto: het gaat niet om hoe je een houding doet, maar wat een houding doet en hoe het voelt..

Vergeet niet gewoon te genieten van je yogales. Dat is het belangrijkste!

JULIETTE PASMAN and SENTO FLOW

Als tevreden moeder van 2 zonen draag ik met trots old school yoga uit.

Ik geef bij Sento Flow Hatha Yoga. Daarnaast ben ik bekend met de Hatha Yoga Pradipika, de koninklijke vorm van yoga, oftewel Raja Yoga. Mijn specialisaties zijn Chakra Psychologie, Zwangerschapsyoga, Adem Therapie ,Ayurvedische Massage, Mantra, Yantra en Tantra. Ik geef yogales sinds 2008 en ben Lichtwerker en Crystalhealer sinds 1994.

Yoga heeft me laten ontdekken hoe mijn lichaam werkt en hoe alles verbonden is. Alle oefeningen brengen me dichter bij mijzelf en geven me rust. Mijn leraar schrijft in zijn boek dat yoga bedoeld is om vrouwen bij hun intuïtie te brengen. Dat geloof ik en daar zet ik mij graag voor in.

Onze yoga lessen zijn :

Yin & Reiki yoga door Ria op donderdagavond van 19.00u tot 20.15u

Hatha yoga door Juliette op zaterdagochtend van 11.00u tot 12.15u

  • Reserveer je plaats door een mailtje te sturen naar medewerker@sento.nl of te bellen naar 020-3301444
  • Losse les €14,50
  • 10-rittenkaart €130
  • Eénmalige introductie kaart 3 lessen voor €35

Graag tot ziens bij Sento Flow!