ANNE KUPPER and SENTO FLOW

Vijf jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. De soorten yoga die ik geef, zijn: vinyasa, yinyang, yin, hatha en poweryoga.

Al naar gelang de groep klanten die ik voor me heb, pas ik de les aan. Ik geef verschillende opties zodat eenieder zoveel mogelijk op zijn eigen niveau de yoga kan beoefenen.

Ik gebruik vaak thema's (bv. heupopeners, relax & renew, core, armbalansen) en ook inspirerende quotes en gedeeltes uit gedichten (bv.Eckhart Tolle, Buddha, Dalai Lama, Charlie Chaplin) die de deelnemers meer verdieping brengt en aan het denken zet zodat de yoga beoefening niet alleen een fysieke training is.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ik loop vaak rond en geef correcties wanneer het nodig is zodat de deelnemers zich ook echt gezien voelen. Ik hoor vaak dat ik rust overbreng. Iets waar veel mensen met een druk leven naar op zoek zijn.

RIA VAN LEEUWEN and SENTO FLOW
Yogadocent en Massagetherapeut.

Yoga is puur en simpel. Ademen en bewegen. En toch brengt het lichamelijk en geestelijk een heleboel teweeg. Daar ligt voor mij de grootste aantrekkingskracht en is de voornaamste reden dat ik elke dag yoga beoefen. Zowel op als naast de mat.

Begonnen als (kinder) yogadocent in een tijd dat het nog onbekend en zeker niet trendy was. Van oorsprong ben ik Hatha en Anusara Yoga docent. En nu geef ik ook Yin Yoga. Anusara Yoga besteed veel aandacht aan je houding en is vrij precies. Yin yoga gaat meer om hoe je lichaam voelt in een houding en de stretch. De aandacht voor je lichaam en hoe je Yoga ervaart ipv hoe het eruit ziet is voor mij de grootste kracht van Yin yoga.

Mijn opleidingen heb ik gedaan bij verschillenden yogadocenten, waaronder Jayendra, Shiva Rea, Marcel van de Vis en Anat Geiger van Yogagarden. Ik ben in India, Bali en Thailand geweest en ga regelmatig op reis voor studie, inspiratie of gewoon ervaring.

Mijn motto: het gaat niet om hoe je een houding doet, maar wat een houding doet en hoe het voelt..

Vergeet niet gewoon te genieten van je yogales. Dat is het belangrijkste!

JULIETTE PASMAN and SENTO FLOW

Als tevreden moeder van 2 zonen draag ik met trots old school yoga uit.

Naast Zwangerschapsyoga geef ik Hatha Yoga. Daarnaast ben ik bekend met de Hatha Yoga Pradipika, de koninklijke vorm van yoga, oftewel Raja Yoga. Mijn specialisaties zijn Chakra Psychologie, Zwangerschapsyoga, Adem Therapie,Ayurvedische Massage, Mantra, Yantra en Tantra. Ik geef yogales sinds 2008 en ben Lichtwerker en Crystalhealer sinds 1994.

Yoga heeft me laten ontdekken hoe mijn lichaam werkt en hoe alles verbonden is. Alle oefeningen brengen me dichter bij mijzelf en geven me rust. Mijn leraar schrijft in zijn boek dat yoga bedoeld is om vrouwen bij hun intuïtie te brengen. Dat geloof ik en daar zet ik mij graag voor in.

 Ons Rooster:

Yin yoga door Anne op maandag avond van 20.15u tot 21.15u

Hatha yoga door Juliette op woensdag ochtend van 10.00u tot 11.15u

Vinyasa Flow yoga door Ria vanaf 13 sept iedere vrijdag ochtend van 10.00u tot 11.15u

Yin&Reiki yoga door Ria vanaf 12 sept iedere donderdag van 19.00u tot 20.15u


  • Reserveren voor alle lessen kan HIER
  • Losse les €14,50
  • 10-rittenkaart €130
  • Eénmalige introductie kaart 3 lessen voor €35

Graag tot ziens bij Sento Flow!