Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stressverminderende werking.

Shiatsu vindt zijn oorsprong in Azië en betekent letterlijk  “vingerdruk”. Tijdens de Shiatsu massage wordt er door middel van druk met de duimen, vingers, handpalmen of ellebogen druk uitgeoefend op de meridianen die over het hele lichaam lopen. Hiermee worden de energiebanen in het lichaam open gezet. De massage helpt het lichaam weer in balans te komen.

Ayurvedische massage is duizenden jaren oud en bedoeld voor gezonde mensen. Het leent zich bij uitstek voor het soepel maken van de spieren en verhelpen van verkrampingen en verstijvingen. De stijl die Juliette in Sento toepast komt oorspronkelijk uit India. Masseren hoort bij de Indiase cultuur. Het lichaam wordt beklopt en gekneed. Het is een massage waar bij voorkeur het hele lichaam, van top tot teen wordt ingewreven met warme olie. Alle marma’s, oftewel energiepunten, van het lichaam worden ingeduwd. We beginnen met het aftasten van de wervelkolom. Hoofd, handen en voeten komen aan bod. Ook de buik wordt gemasseerd. De prikkels werken op het lymfesysteem en het zenuwstelsel. Het heeft een diep reinigend effect maar is ook regenererend en vitaliserend.

De duur van de massage is 60 minuten, inclusief ontvangst met koffie of thee. De massage zelf duurt 50 minuten. Het tarief  bedraagt € 65,00.

Alle massages zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon. 

Het behoort tot de mogelijkheden om voor een 30 minuten behandeling te kiezen. Het tarief hiervoor bedraagt € 35,00.

Mocht je bij een afspraak (onverwacht) verhinderd zijn, meld dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening brengen.