Heb je last van hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, lage rug, nek en gewrichtspijn, PMS, hyperventilatie of algemene stress? Trakteer jezelf op een ontspannende massage door onze shiatsu-therapeut Julie Bogaerts.

 Shiatsu is een Japanse acupressuurtherapie, gebaseerd op ideeën uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). De therapie werkt met energie en is gebouwd op het idee dat er een subtiele stroom van elektromagnetische energie door onze lichamen stromen.

 Bij mensen wordt deze energie, chi in China of Ki in Japan, sterk beïnvloed door onze emoties. We voeden onze cellen met onze emoties door deze stroom van emotionele energie. Chi stroomt langs hoofdbanen, meridianen genaamd, alvorens zich uit te strekken in kleinere stromen die elke cel bereiken. Langs deze meridianen zijn punten, tsubo's, waar de stroom van chi gemakkelijker kan worden veranderd.

 Een Shiatsu-beoefenaar zal proberen de Chi-stroom te verbeteren op een manier die fysieke en emotionele problemen oplost en een persoon helpt zich beter te voelen.

 Julie studeerde af aan de internationale Shiatsu School in België, waar ze een holistische opleiding volgde in Shiatsu, macrobiotisch koken, Oosterse diagnose en Qigong.