Op dit moment (tijden de lockdown) kun u een alleen een PRIVATE SPA reserveren.

Op een ontspannen manier aan je gezondheid werken in hartje Amsterdam? Bij Sento Spa & Health Club bieden wij  diverse Spa en Beauty faciliteiten voor een rustmoment voor lichaam en geest.

In onze mooie Spa kun je onder andere genieten van een Finse sauna, whirlpool, massagestoel, rainshowers, kruiden voetenbad, koude stortdouche en een relaxzone. Op het dakterras van Sento heb je een prachtig uitzicht over De Jordaan. Hier kun je zonnen in comfortabele ligstoelen en op warme dagen biedt het dakterras verkoeling. Bij ieder bezoek ontvang je bij binnenkomst een badjas, handdoeken en badslippers. Het dragen van zwemkleding is in onze spa verplicht.

In onze lounge kun je genieten van een heerlijke koffie, kruidenthee, een versgeperste jus d’orange of een healthy biologische shake. Op zonnige dagen kun je genieten op het dakterras.

Gebruik van onze Spa is natuurlijk inbegrepen in onze abonnementen!

Naast een bezoek aan onze spa, bieden wij ook diverse massages, behandelingen en arrangementen. In onze schoonheidssalon werken we met het product Comfort Zone en kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je  kiezen uit heerlijke massages die met veel aandacht worden verzorgd.