Op een ontspannen manier aan je gezondheid werken in hartje Amsterdam? Bij Sento Spa & Health Club bieden wij diverse Spa en Beauty faciliteiten voor een rustmoment voor lichaam en geest.

In onze mooie Spa kun je onder andere genieten van een Finse sauna, whirlpool, massagestoel, rainshower, kruiden voetenbad, koude stortdouche en een relaxzone. Op het dakterras van Sento heb je een prachtig uitzicht over De Jordaan. Hier kun je zonnen in comfortabele ligstoelen en op warme dagen biedt het dakterras verkoeling. Bij ieder bezoek ontvang je bij binnenkomst een badjas, handdoeken en badslippers. Het dragen van zwemkleding is in onze spa verplicht.

In onze lounge kun je genieten van een heerlijke koffie, kruidenthee, een versgeperste jus d’orange, diverse biologische smoothies of een gezonde shake. Op zonnige en warme dagen kun je genieten op het dakterras. Omdat we "het kleine zusje" van Spa Zuiver zijn mag je als Sento lid ook gebruik maken van de prachtige Spa van Spa Zuiver.

Naast een bezoek aan onze spa, bieden wij ook diverse massages, behandelingen en arrangementen. In onze schoonheidssalon werken we met producten van Abloom en kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je  kiezen uit heerlijke massages die met veel aandacht door professionele masseurs worden verzorgd. Let op, wij kunnen naast onze leden maar 2 daggasten in de spa ontvangen per dag. Wil je onze spa bezoeken met meer personen, kijk dan bij onze private spa mogelijkheden.