Sporten is gezond voor jong en oud, maar soms levert dit ook klachten op. Pijntjes, irritaties en blessures komen regelmatig voor. Heeft u klachten of wilt u deze voorkomen? Bij Sento helpen wij u graag, zodat u weer volledig kan genieten van het sporten. 
Onze therapeut Francoise is gespecialiseerd in het behandelen van sportgerelateerde klachten en werken nauw met elkaar samen. Zij behandelen acute blessures, overbelastingsklachten, pijntjes, irritaties, instabiliteitsklachten en zij kunnen u begeleiden bij de revalidatie na een operatie.

Hoe gaan zij te werk?

 

Er zal eerst een anamnese afgenomen worden om inzicht te krijgen in hoe uw klacht is ontstaan. Daarna volgt een bewegingsonderzoek, waarbij gekeken wordt naar het functioneren van uw spieren en gewrichten. Ten slotte wordt er een behandelplan opgesteld. U krijgt inzicht in de klacht en u leert optimaal te bewegen. Hierdoor kunt u straks weer probleemloos sporten en recidief voorkomen. Indien gewenst komt Francoise in overleg met de coach/trainer een wedstrijd of training observeren om zo het probleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. 
Heeft u een sportgerelateerde klacht of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met Sento voor meer informatie of plan een afspraak in met Francoise.