Bij Sento Medical kun je terecht voor diverse soorten therapieën. Van manuele therapie tot sportrevalidatie en van houdingstherapie tot bedrijfstherapie. Sento Medical legt je graag de verschillende therapieën uit. 

Manuele Therapie
Het doel van manuele therapie is er voor te zorgen dat je makkelijk kunt bewegen en daardoor beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Het manipuleren wordt in de volksmond ook wel “kraken” genoemd. Lees meer »

 

Cranofaciale Therapie
Craniofaciale therapie is een behandelingsconcept dat zich bezig houdt met klachten en stoornissen in het hoofd-, gezicht- en kaakgebied. Lees meer>> 

Dry needling
Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten. Lees meer 

Houdingstherapie/ Balans therapie
Een onjuiste lichaamshouding ligt vaak ten grondslag aan veel voorkomende klachten zoals lage rug-, nek- en hoofdpijn. Met Balans therapie leer jij jouw lichaam in balans te brengen en deze voortdurend vast te houden: niet alleen tijdens het werk, maar ook thuis en in je vrije tijd. Lees meer »

Bedrijfsfysiotherapie
Indien je klachten samenhangen met jouw werksituatie, is arbeidstherapie misschien iets voor je. De arbeidstherapeut richt zich op zaken als werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie. Lees meer »

Sportrevalidatie
Je kunt bij Sento Medical terecht als sporter van elk niveau. Wij richten ons primair op de behandeling van blessures die je hebt opgelopen tijdens het sporten of je belemmeren in jouw sportactiviteiten. Lees meer »

Medical Taping
Medical taping wordt veel gebruikt bij sporters maar ook bij niet-sporters kan de tape van grote waarde zijn. Lees meer