Massages worden toegepast om te ontspannen, pijn in spieren weg te nemen en herstel van diverse klachten te bevorderen. Naast deze lichamelijke voordelen wordt een massage ervaren als rustgevend en zorgt het voor een stressverminderende werking. Triggerpoints zijn verhardingen in de spieren die je kunt oplopen door bijvoorbeeld overtraining, blessures en RSI. 

Bij een triggerpoint massage wordt er op dezelfde manier druk uitgeoefend als bij een Shiatsu massage. Maar in plaats van op de meridianen in het lichaam, wordt de druk uitgeoefend op de verhardingen in de spieren zelf. Bij deze massage wordt de doorbloeding van de spier gestimuleerd, waardoor de spier zich probeert te ontspannen en de verharding in de spier verdwijnt.

De duur van de massage afspraak is 60 minuten, inclusief ontvangst met koffie of thee. De triggerpointmassage zelf duurt 50 minuten. Het tarief van de triggerpointmassage bedraagt 69,00 euro.

Alle massages zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon.

Mocht je bij een afspraak (onverwacht) verhinderd zijn, meld dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.