Op vrijdag 21 juni 2019 - Internationale Yogadag - is iedereen welkom om kosteloos deel te nemen aan yoga- en meditatielessen op ons yoga festival.

SENTO FLOW is een initiatief van Sento Spa & Health Club met als een van de docenten, de bekende yogi en influencer Kim Terpstra. Deze nieuwe yoga studio is gehuisvest in een prachtige hoge glazen ruimte. Er heerst een prettige ontspannen sfeer met professionele lessen en persoonlijke aandacht in kleine groepen.

Sento Flow en partner Lululemon bieden iedereen op deze vrijdag de mogelijkheid om kennis te maken met diverse vormen van yoga zoals Hatha, YinYang, Vinyasa, Senioren- en Kinderyoga. Met mooi weer is het dakterras open om de zonnewende te bewonderen tijdens een meditatie.

De 5e editie van Internationale Yogadag is tevens de langste dag van het jaar en dit wordt wereldwijd gevierd. Een aantal gasten, o.a. bekend van het Happinez festival, zijn uitgenodigd voor het geven van diverse workshops: Rosalinda Weel van Droomstudio en Danielle van ’t Schip-Oonk, Heart Flow.

Het thema van de internationale Yogadag is Harmonie & Vrede. Alle donaties zijn voor het goede doel Warchild, die veilige plekken in oorlogsgebied creëert zodat kinderen in harmonie & vrede kunnen leren en spelen.

Kom meegenieten en kennismaken met yoga! Groot, klein, beginners, gevorderden, iedereen is welkom!

Reserveer HIER je plaats bij een van de vele lessen op vrijdag 21 juni!